Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο............



ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΟΝΙ:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ;
«ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ»
Είναι 3η η 4η A N A Φ O Ρ A, της Δικηγόρου παρ΄ Εφέταις του Πρωτοδικείου Πατρών κ. Ελένης Ασημακοπούλου, που ενεργεί ως πληρεξούσια Δικηγόρος των Νικόλαου Γαλάτη και Αχιλλέα Καμπάνα κατοίκων Κιονίου Ιθάκης και αφορά την παράβαση (διαρκείας) καθήκοντος του Δημάρχου Ιθάκης Ιωάννη Κασσιανού ο οποίος «αρνείται να προβεί στην σφράγιση του καταστήματος της «ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» που εδρεύει στο Κιόνι Ιθάκης», σύμφωνα με την αναφέρουσα.

A N A Φ O Ρ A,
Ελένης Ασημακοπούλου, Δικηγόρου παρ΄Εφέταις του Πρωτοδικείου Πατρών, Μαιζώνος 146 ενεργώντας ως πληρεξούσια Δικηγόρος του 1) Νικόλαου Γαλάτη, κατοίκου Πατρών, και 2) Αχιλλέα Καμπάνα του Νικολάου κατοίκου Κιονίου Ιθάκης.

Π Ρ Ο Σ
1) Τον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,
2) Το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης,
3) Την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας. Διεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Διοικητικού – Οικ/κου Ν.Κεφαλληνίας.
Σας γνωρίζω ότι ο Δήμαρχος Ιθάκης κ.Ιωάννης Κασσιανός κατά παράβαση των διατάξεων της παρ.6 εδ.γ του άρθρου 80 του Ν.3463/06 αρνείται να προβεί στην σφράγιση του καταστήματος της «ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» που εδρεύει στο Κιόνι Ιθάκης ως εκ τούτου παραβαίνει το υπ.αριθ.πρωτ.6829/30-8-2011 έγγραφό του (γραφείο εκδόσεως αδειών καταστημάτων) προκειμένου να εξυπηρετήσει το παρακείμενο κατάστημα της «ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» η οποία εκμεταλλεύεται παράνομα όλο τον κοινόχρηστο χώρο και λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια άνευ άδειας λειτουργίας χωρίς να πληρώνει για τον κοινόχρηστο χώρο.

Επειδή έχω έννομο συμφέρον από την έκβαση της υποθέσεως, εφόσον το κατάστημα ιδιοκτησίας του πρώτου εξ΄ ημών και μισθωτή του δεύτερου εξ΄ημών, παρεμποδίζεται από το κατάστημα της «ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε» όσον αφορά τον χώρο ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων και εφόσον ο Δήμαρχος αναιρεί ο ίδιος το έγγραφό του παρακαλώ άμεσα για την δική σας επέμβαση όσον αφορά την αρμοδιότητά σας και για τις δικές σας ενέργειες. Επίσης παρακαλώ το αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα Ιθάκης να διενεργήσει αυτοψία προκειμένου να διαπιστώσει την λειτουργία του εν λόγω καταστήματος όπως επίσης ότι είναι και το μοναδικό κατάστημα στο Κιόνι Ιθάκης που διατηρεί «στέγαστρο» στο κατάστημά του άνευ αδείας χωρίς να ενοχλείται από καμία αρμόδια υπηρεσία.

Πάτρα 23-9-2011
Η αναφέρουσα


Δημοσιεύθηκε στο "Kefaloniaphotonews"

Δεν υπάρχουν σχόλια: