Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Περισσότερα στοιχεία για την "ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΡΠΕΤΣ ΕΠΕ"

Επειδή καλά είναι να λέμε πολλά, αλλά καλύτερα είναι να ερευνούμε τι δημοσιεύουμε και αν οι πληροφορίες που αναρτούμε είναι αληθινές, μάζεψα κάποιες πληροφορίες για του "λόγου το αληθές".
Μην λοιπόν τραγικοποιούμε τα πράγματα και μάλιστα μην κατηγορύμε συνεχώς τον Δήμαρχό μας. Κι αν φταίει κάποιος άλλος;
Ας δούμε λοιπόν πως έχει η ιστορία με την παραπάνω εταιρία.

Στις 22 Φλεβάρη του 1991 ο νυν Δήμαρχός μας συνέστησε μία εταιρία περιορισμένης ευθύνης με το με αρ. 125 συμβόλαιο της συμβ/φου Πειραιά Κων/νας Παραβάντη. Συνεταιρίστικε με τον κ. Νικόλαο Σπ. Μαμφρέδα, επιχειρηματία, κάτοικο Εκάλης. Το ετιαρικό κεφάλαιο ήταν 2.000.000 Δρχ και ο κ. Ιω. Κασσιανός είχε το 60% των εταιρικών μεριδίων, ενώ ο κ. Μαμφρέδας το 40%. Η εταιρία έκανε εισαγωγές - εξαγωγές, αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού και εσωτερικού, χονδρική και λιανική εμπορία μοκετών και συναφών ειδών. Τότε όμως διαχειριστές ήταν και οι δύο συνέταιροι.
Στις 23 Μαρτίου του 1992 αλλάζει η εταιρική σύνθεση. Αποχωρεί ο κ. Μαμφρέδας (γιατί άραγε;) και προσχωρούν στην εταιρία δύο νέοι εταίροι, οι κ.κ. Σπύρος Σκλαβενίτης και Πάνος Σκλαβενίτης. Φυσικά αλλάζουν και τα εταιρικά μερίδια και το ποσοστά γίνονται ως εξής: ο κ. Κασσιανός κατέχει πλέον το 33,5%, ο κ. Πάνος Σκλαβενίτης το 33,5% και ο κ. Σπύρος Σκλαβενίτης το υπόλοιπο 33% της εταιρίας. Διαχειριστής τώρα πλέον αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Σκλαβενίτης.
Στις 7 Ιούνη του 1995 και με το με αρ. 14561 συμβόλαιο της συμβ/φου Πειραιά Ευαγγελίας Φλαμπούρη Χιωτίνη λύνεται η εταιρία.
Συμπέρασμα:
Μην βαράτε το Δήμαρχο. Αν η εταιρία είχε χρέη και οφειλές προς το Δημόσιο ασφαλώς και οι εταίροι το γνώριζαν, όμως αν δεν κάνω λάθος στις εταιρίες περιορισμένης ευθύνης ο διαχειριστής ευθύνεται έναντι τρίτων ή/και του Δημοσίου.
Και καλά τον πρώτο χρόνο ήταν διαχειριστής ο κ. Κασσιανός, μετά όμως δεν ήταν......

Λοιπόν αφήστε τον άνθρωπο να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες τέντες του νησιού και με τη διαμόρφωση της πλατείας. Υποθέτω πως τώρα ο ίδιος, αλλά και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου διαβάζουν πυρετωδώς τις σχετικές διατάξεις ώστε να μπορέσουν να προτείνουν στους καταστηματάρχες σωστές λύσεις για το πρόβλημα που τους δημιούργησαν. ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΦΕΤΟΣ..... ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: