Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Και οι δημότες έχουν άποψη......

"Ένας δημότης" υπογράφει την ανάρτηση της Παρασκευής, με τίτλο "υποτροπές".
Δεν ξέρω τελικά τι γίνεται. Όταν δημοσιεύσαμε ανάρτηση με τίτλο και οι "Θιακοί έχουν άποψη"  έπεσαν να μας "φάνε", μας είπαν ασυνάρτητους, ότι αοριστολογούμε, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γράφουμε κ.α. Τώρα βλέπω ότι "ανεβαίνουν" στο διαδίκτυο και από τους κατήγορούς μας απόψεις των δημοτών.
Ας μου πείτε τελικά τι γίνεται, θέλουμε να δημοσιοποιούμε μόνο τις απόψεις που συμφωνούν με τις δικές μας ή μόνο αυτές που είναι αντίθετες με εκείνων που επικρίνουμε;

Ότι πάντως και να συμβαίνει το ευχάριστο είναι ότι τελικά ακούγονται (μάλλον διαβάζονται) απόψεις και "άλλων..;".  Η άποψη των συμπολιτών μας είναι σεβαστή όποια κι αν είναι όμως θα πρέπει να ακούγεται και ο πιθανός αντίλογος.
Φίλε που έγραψες το άρθρο σου αν περιμένεις τώρα να μάθεις ποιοί μας διοικούσαν, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Όταν ψήφιζες δεν ήξερες ποιόν ψήφιζες; Δηλαδή ψηφίζουμε για πλάκα και μετά περιμένουμε να δούμε τι κάναμε; Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα;
Όσο δεν για την άποψή σου ότι αν κάποιος δήμαρχος "φάει" λεφτά του Δήμου θα πρέπει να το βρίσκει ο επόμενος και να τα ζητάει πίσω..., με βοηθά να καταλάβω ότι μάλλον εκτός Ελλάδας ζεις ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το "πιάνω".  Κατ' αρχήν είδες εσύ κανέναν, από αυτούς που μάθαμε ότι "έφαγαν" τα λεφτά μας, να τα επιστρέφει στο δημόσιο καντζέλο; Δεν λυπάσαι να δουλεύεις για να πληρώνεις και κάποιος άλλος να σου κλέβει τα χρήματα; Φυσικά πρώτα μας δέρνουν και μετά κλαίμε, όμως βωρέ παιδάκι μου όταν μπορείς να γλιτώσεις το ξύλο, θα γλιτώσεις και τα κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: